Produkter for rizinusöl arrkulin (5)

Hestehale Purin

Hestehale Purin

Beskrivelse Rik på silisium, oligoelementer og mineraler (spesielt kalium, kalsium, svovel, kobber, fosfor…) er brennesleekstrakt remineraliserende og omstrukturerende. Det bidrar til å forebygge mange sykdommer og angrep fra insekter ved å styrke plantenes immunforsvar. Forpakning: BIB på 1 L 5 konsentrert som skal fortynnes i vann Hvordan bruke det? Brennesleekstrakt brukes fortynnet til 10 % (1 liter ekstrakt for 9 liter vann) Inkorporert i såjord ved såing og omplanting Ved vanning ved planting eller ved spraying, deretter hver 2. uke Ved spraying for roser, grønnsaker og blomster; For vedlikehold av stauder, trær og busker Om høsten og våren: 10 % ved spraying eller vanning (etter innhøsting og ved oppstart av vekst). Produktet kan brukes i økologisk landbruk i henhold til EØF-forordning nr. 2092/91 av 24.06.91, endret VEKT: 2 kg DIMENSJONER: 20 × 15 × 20 cm
AMELCUR® RETARD

AMELCUR® RETARD

Curcuminoider kan forhindre dannelse av frie radikaler og allerede nøytralisere de som eksisterer. Det er et kraftig betennelsesdempende middel. Kan brukes ved diabetes og nevropatier. Forbedrer leddfunksjonen og reduserer smerte. Kan redusere og normalisere nivåene av triglyserider og insulin i blodet. Virker på det dårlige kolesterolet. Hjelper med å opprettholde sunne arterier. Pakke: 30 tabletter med langsom frigjøring
Sur Kasein

Sur Kasein

Kasein er laget av pasteurisert og avfettet melk som er koagulert med saltsyre. Etter koaguleringen og dannelsen av ostemassen, blir den separert og vasket fra myseproteiner for å rense sluttproduktet. Deretter blir den konsentrert, malt og tørket. Det ferdige produktet har form av et fint, løst pulver med lys farge, med nøytral lukt og smak. Foodcom SA leverer naturlig og fersk surkasein med kornstørrelse fra 30 til 90.
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg